Muumimuki Yksin kotona


Muumimuki Yksin kotona: Tässä Arabian taianomaisessa tunnelmakuvassa näyttää siltä, että jokin mörön tapainen olisi asettunut sillan päälle tarkkailemaan tilannetta. Kyseessä on kuvitus uudesta animaatiosta Muumilaakso. Sarjaa katsomalla saamme ehkä lisätietoja, että mitä on juuri tapahtumassa. Mukin kääntöpuolella Muumilaaksosta tutut hahmot ovat telttailemassa ja kurkkivat teltan takaa uteliaina ja ehkä hieman pelokkainakin, että mitä sillan suunnalla on tapahtumassa.

Kunnianosoituksena tälle uudelle Muumilaakso-animaatiosarjalle Arabia tuo saataville neljä tutusta piirrostyylistä poikkeavaa mukia, jotka pohjautuvat animaatiosarjan taidokkaaseen ja kiehtovaan konseptikuvitukseen.

Animaatioiden ja siten myös näiden mukien Arabian kuvitusten päätähtenä nähdään Muumipeikko, jonka uteliaisuus johdattaa seikkailuihin, joissa koetaan ystävyyttä, rohkeutta ja suvaitsevaisuutta.


Nimi: Muumimuki Yksin kotona
Englanniksi: Moomin Mug Night of the Groke
Hinta / arvo: löytyy kaupoista, hyllyhinnan mukainen arvo
Valmistusmäärä: valmistetaan lisää kysynnän mukaan
Valmistusvuosi: 2019 alkaen
Myydään: tavarataloissa, myymälöissä, nettikaupoissa
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: monipuolinen


Saatavuustieto: tavarataloista ja muista kaupoista astiaosaston valikoimista.
Takaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lastendvd.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.lehtipojat.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.ilmainennäyte.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.ilmainenmuste.fi 7