Muumimuki Viimeinen lohikäärme


Muumimuki Viimeinen lohikäärme: Tässä varsin mukavahenkisessä Arabian tunnelmakuvassa Nuuskamuikkunen ja Muumipeikko ovat sillalla onkimassa kuten niin usein aiemminkin. Joessa virtaavan veden äänen ja raikkaan kesätuulen henkäyksen voi melkein aistia itsekin tätä mukia katsellessa ja sen tunnelmaan virittäytyessä. Mukin takapuolelle katsottaessa saamme sellaisen vihjeen, että päähenkilöidemme kesäpäivä tulee jatkumaan luultavasti telttailun merkeissä.

Kunnianosoituksena tälle uudelle Muumilaakso-animaatiosarjalle Arabia tuo saataville neljä tutusta piirrostyylistä poikkeavaa mukia, jotka pohjautuvat animaatiosarjan taidokkaaseen ja kiehtovaan konseptikuvitukseen.

Animaatioiden ja siten myös näiden mukien Arabian kuvitusten päätähtenä nähdään Muumipeikko, jonka uteliaisuus johdattaa seikkailuihin, joissa koetaan ystävyyttä, rohkeutta ja suvaitsevaisuutta.


Nimi: Muumimuki Viimeinen lohikäärme
Englanniksi: Moomin Mug Last Dragon
Hinta / arvo: löytyy kaupoista, hyllyhinnan mukainen arvo
Valmistusmäärä: valmistetaan lisää kysynnän mukaan
Valmistusvuosi: 2019 alkaen
Myydään: tavarataloissa, myymälöissä, nettikaupoissa
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: monipuolinen


Saatavuustieto: tavarataloista ja muista kaupoista astiaosaston valikoimista.
Takaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lastendvd.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.lehtipojat.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.ilmainennäyte.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.ilmainenmuste.fi 7