Muumimuki Toven juhla


Muumimuki Toven juhla: Tove Janssonin syntymästä on tänä vuonna kulunut 100 vuotta. Arabia juhlistaa merkkivuotta Toven juhla -astiasarjalla, jonka kuvitus pohjautuu Janssonin Vaarallinen matka -kirjaan. Juhlavuoden mukissa muumit ystävineen viettävät puutarhajuhlia. Huomaathan, että valikoimassamme olevissa Toven juhla -mukeissa ei ole silmälasikuviointia eikä sellaisia ole mahdollista ostaa erikseen. Jokaisesta myydystä mukista lahjoitetaan kaksi euroa UNICEFille lasten koulutuksen tukemiseen kehitysmaissa. Toven juhla -muki on sesonkituote ja myynnissä 30.11.2014 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.


Nimi: Muumimuki Toven juhla 100 vuotta
Englanniksi: Moomin Mug Tove 100
Hinta / arvo: yli 50 euroa, hinta määrittyy kysynnän ja tarjonnan mukaan
Valmistusmäärä: uutta ei tule enää tehtaalta ulos
Valmistusvuosi: 2014 alkaen
Myydään: valmistus lopetettu, muilta keräilijöiltä ostamalla voi löytyä
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: vihreitä sävyjä


Saatavuustieto: valmistus päättynyt, ei saatavilla enää tavarataloista tai muista kaupoista. Ajoittain voi olla myynnissä muiden keräilijöiden kokoelmista.
Takaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lastendvd.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.lehtipojat.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.ilmainennäyte.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.ilmainenmuste.fi 7