Muumimuki Stockmann 150 vuotta


Muumimuki Stockmann 150 vuotta juhlamuki: Tämä erikoismuki tehtiin juhlistamaan Stockmann-tavaratalon 150v. juhlavuotta. Kuvituksen on suunnitellut Tove Jansson Stockmannille 1950-luvulla ja nyt kuva päätyi sitten mukiin juhlavuoden kunniaksi. Mukia myytiin tavarataloissa ja kysyntä ylitti kaikki odotukset: ensimmäinen erä myytiin loppuun heti ensimmäisenä päivänä, lisäpainoskin meni kuin kuumille kiville. Moni keräilijä ei mukia ehtinytkään saada, koska mukin saaminen olisi edellyttänyt melkein jonottamista Stockmannin ulko-ovella heti aamulla julkaisupäivänä. Nyt mukia voi ostaa muilta keräilijöiltä korkeaan hintaan jos joku siitä raaskii luopua..


Nimi: Muumimuki Stockmann 150 vuotta juhlamuki
Englanniksi: Moomin Mug Stockmann 150 Years
Hinta / arvo: katso toteutuneita myyntihintoja keräilyhuutokaupoissa
Valmistusmäärä: kpl-määrästä ei tietoa, mutta valmistus lopetettu
Valmistusvuosi: 2012
Myydään: voi löytyä muilta keräilijöiltä ostamalla
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: valkoinen pohjaväri


Saatavuustieto: valmistus päättynyt, ei saatavilla enää tavarataloista tai muista kaupoista. Ajoittain voi olla myynnissä muiden keräilijöiden kokoelmista.
Takaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lastendvd.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.lehtipojat.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.ilmainennäyte.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.ilmainenmuste.fi 7