Muumimuki Pidä Ruotsi siistinä sininen Meidän rannikko Itämeri
Muumimuki Pidä Ruotsi puhtaana sininen Meidän rannikko Itämeri


Muumimuki Pidä Ruotsi siistinä sininen Meidän rannikko: Tämä Arabian erikoispainoksena tehty muki on myynnissä vain Ruotsissa, Helsingin Moomin Shopeissa ja tietyissä nettikaupoissa. Muki on valmistettu mukin nimen mukaista kampanjaa varten puhtaamman ympäristön puolesta. 70-luvulla Tove ja Lars Jansson kuvittivat useita Muumi-julisteita yksinoikeudella Pidä Ruotsi siistinä -säätiölle, kampanjaan "Pelastakaa Itämeri".

Mukin taustapuolella näemme merta ja öljystä saastunutta maisemaa merellä sekä kauempana horisontissa myös punaisen majakan. Etupuolella näemmne turhautuneen muumin, joka yrittää siistiä merta, mutta työn määrä näyttää melko toivottomalta näillä puhdistusvälineillä.

Muki on laadukasta Arabian keramiikkaa. Myynnissä vain vuodesta 2016 lähtien rajoitetun ajan, kannattaa siis ostaa ajoissa jos kokoelmiinsa haluaa.


Nimi: Muumimuki Pidä Ruotsi siistinä sininen Meidän rannikko Itämeri
Englanniksi: Moomin Mug Keep Waters Clean blue Our coast
Hinta / arvo: arviolta alkaen 28 euroa silloin kun oli myynnissä
Valmistusmäärä: rajoitettu erä ollut myynnissä vuonna 2016
Valmistusvuosi: 2016
Myydään: ollut myynnissä Ruotsissa ja rajoitetusti myös Suomessa
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: sininen tausta, kuvituskuva lisäksi


Saatavuustieto: Ruotsista ja tietyistä kaupoista ja verkkokaupoista Suomessa rajoitetun ajan. Ei saatavilla tavarataloista eikä muista muumimukeja normaalisti myyvistä kaupoista. Myynti päättynyt vuoden 2016 lopussa, vanhoja eriä voi jostain vielä löytyä.Takaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lastendvd.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.lehtipojat.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.ilmainennäyte.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.ilmainenmuste.fi 7