Muumimuki Pidä Ruotsi siistinä pinkki Itämeri
Muumimuki Pidä Ruotsi puhtaana pinkki Itämeri


Muumimuki Pidä Ruotsi siistinä pinkki: Tämä Arabian Suomessa valmistama erikoispainoksena tehty muki on ollut myynnissä vain Ruotsissa, Helsingin Moomin Shopeissa ja tietyissä nettikaupoissa. Muki on valmistettu mukin nimen mukaista kampanjaa varten puhtaamman ympäristön puolesta. 70-luvulla Tove ja Lars Jansson kuvittivat useita Muumi-julisteita yksinoikeudella Pidä Ruotsi siistinä -säätiölle, kampanjaan "Pelastakaa Itämeri".

Mukin taustapuolella näemme auringon mukin ylälaidassa ja muuten takapuolella jatkuu meri ja merikäärmeen takaruumista näkyy osittain veden pinnan yläpuolella. Alalaidassa näkyy kiviä.

Muki on laadukasta Arabian keramiikkaa. Myynnissä vain vuodesta 2015 lähtien rajoitetun ajan, kannattaa siis ostaa ajoissa jos kokoelmiinsa haluaa.


Nimi: Muumimuki Pidä Ruotsi siistinä pinkki Itämeri
Englanniksi: Moomin Mug Keep Waters Clean pink
Hinta / arvo: arviolta alkaen 28 euroa silloin kun oli myynnissä
Valmistusmäärä: rajoitettu erä ollut myynnissä vuonna 2015
Valmistusvuosi: 2015
Myydään: ollut myynnissä Ruotsissa ja rajoitetusti myös Suomessa
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: pinkki tausta, kuvituskuva lisäksi


Saatavuustieto: valmistus päättynyt, ei saatavilla enää tavarataloista tai muista kaupoista. Ajoittain voi olla myynnissä muiden keräilijöiden kokoelmista.
Takaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lastendvd.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.lehtipojat.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.ilmainennäyte.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.ilmainenmuste.fi 7