Muumimuki Talviuni talvi 2015


Muumimuki Talviuni: Talvi 2015 sesonkimuki. Tove Janssonin Muumi- tarinoista on saanut aiheensa tämäkin kaunis muumimuki. Kun talvi saapuu, Muumihahmot käpertyvät peiton alle talviunillensa. Viime vuonna alkunsa saanut talvisarja sai nyt toisen mukinsa päivänvaloon nimellä Muumimuki Talviuni. Seuraavina 2 vuonna tulee vielä uudet mukit samalla teemalla. Muumi-astioiden ajatuksena on erikoisuus ja merkityksellisyys. Mukeista onkin varsin mukavaa juoda vaikkapa kahvia ja samalla pitää niitä osana kaunista Muumimukien kokoelmaa.


Nimi: Muumimuki Talviuni talvi 2015
Englanniksi: Moomin Winter Mug 2015 Hibernation
Hinta / arvo: kaupan hinta talvella 2015, keräilyarvo nousee myöhemmin
Valmistusmäärä: kpl-määrästä ei tietoa, myynnissä talvella 2015
Valmistusvuosi: 2015
Myydään: kaupoissa talvella 2015, myöhemmin esim. huuto.netistä
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: valkoinen pohjaväri


Saatavuustieto: valmistus päättynyt, ei saatavilla enää tavarataloista tai muista kaupoista. Kokeile onneasi esim. huuto.netin hakutoiminnolla, mukeja voi olla myynnissä muiden keräilijöiden kokoelmista.
Takaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lukijapalvelu.fi www.lastendvd.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.lukijapalvelu.fi 7