Muumimuki Hetki rannalla


Muumimuki Hetki rannalla: Kesän 2015 sesonkimukissa on kuvattuna kiireetön kesäpäivän hetki rannalla. Muumipeikko istuu kiven päällä ajatuksiinsa uppotuneena ja pitää onkea kädessään, taustalla kukkaniitty kukoistaa aurinkoisessa kesäpäivässä. Muumimuki on kestävää ja laadukasta Arabian keramiikkaa.

Mukin kuvitus on peräisin sarjakuvasta Muumipeikko rakastuu, sarja- kuvakirjasta numero 3, jossa Muumipeikko ja sirkuksen akrobaatti Emeraldo erakoituvat vuorille ja perustavat leirin, johon naisilta on pääsy kielletty. Mukin väritys on kesäinen kelta-sininen. Huom. kesän 2015 sesonkimuki on saatavilla kaupoista vain kesän 2015 ajan.


Nimi: Muumimuki Hetki rannalla
Englanniksi: Moomin Mug Moment on the Shore
Hinta / arvo: katso hintoja esim. huuto.netistä, keräilyarvo
Valmistusmäärä: ei tiedossa, valmistetaan vain keväällä/kesällä 2015
Valmistusvuosi: 2015
Myydään: ei enää tavarataloissa, katso esim. huuto.netissä
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: keltainen taustaväri


Saatavuustieto: valmistus päättynyt, ei saatavilla enää tavarataloista tai muista kaupoista. Kokeile onneasi esim. huuto.netin hakutoiminnolla, mukeja voi olla myynnissä muiden keräilijöiden kokoelmista.
Takaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lukijapalvelu.fi www.lastendvd.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.lukijapalvelu.fi 7