Muumimuki Moominvalley Park Japan


Muumimuki Moominvalley Park Japan: Muumimaailma-teemapuisto avattiin Japanissa maaliskuussa 2019. Tämän kunniaksi julkaistiin keräilymuki, jota myydään ainoastaan kyseisessä huvipuistossa. Kahvikupin alkuperäinen kuvitus on Tove Janssonin vuonna 1956 piirtämästä mainoksesta Föreningbankenille. Taustalla näkyvä maisema sekä Muumitalo on saanut inspiraationsa sarjakuvasta nro 4 Yksinäinen saari (vuodelta 1955).

Kahvikupin etupuolella näemme tuttuva hahmoja juoksemassa eteenpäin. Kun kuppia kääntää, että näemme perässä juoksevan mm. Muumipapan, Muumimamman, Nuuskamuikkusen ja Nipsun.


Nimi: Muumimuki Teemapuisto Japani
Englanniksi: Moomin Mug Moominvalley Park Japan
Hinta / arvo: yli 200 euroa, hinta määräytyy keräilijöiden keskuudessa
Valmistusmäärä: kpl-määrästä ei tietoa, uutta tulee tehtaalta ulos
Valmistusvuosi: kesän 2018 sesonkimuki
Myydään: valmistus päättynyt, muilta keräilijöiltä ostamalla voi löytyä
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: vihreän sävyjä ja valkoista pääosin


Saatavuustieto: tuotetta voi siis ostaa käymällä teemapuistossa Japanissa. Toinen vaihtoehto on pyytää, että joku Japanissa käyvä tuttava ostaa mukin sinulle lomamatkallaan ja tuo sen Suomeen. Kolmas vaihtoehto on etsiä henkilö, joka voi käydä teemapuistossa ja postittaa sieltä ostamansa mukin Japanista Suomeen. Hinta teemapuistosta itse ostettuna on reilu 30 euroa, mutta teemapuistossa käymisen vaiva ja kuljettaminen toiselle puolelle maapalloa tekee sen, että hinta Suomessa on jotain ihan muuta.

Tarkennus siis vielä: löytyy vain ja ainoastaan Muumilaakson Japanin teemapuiston omista myymälöistä kuten yllä on kerrottu.Takaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 


 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lastendvd.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.lehtipojat.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.ilmainennäyte.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.ilmainenmuste.fi 7