Muumimuki Millenium (Millennium)


Muumimuki Millenium: Julkaistiin ja oli myynnissä juhlistamassa vuosi- tuhannen vaihdetta. Tämä muki on jälkeenpäin osoittautunut monen keräilijän yhdeksi lempimukiksi ja ovat siten kysyttyä tavaraa. Saatavuus on varsin huono kun harva keräilijä haluaa mukistaan luopua ja ostajia riittäisi senkin edestä. Hinta onkin noussut jo satoihin euroihin. Todella mukavasti kuvitetussa keräilykappaleessa koko muumiperhe on iloisissa tunnelmissa juhlistamassa vuoden vaihtumista kuplivaa juomaa lasissa ja taustalla välähtelee ilotulitus. Hyvää uutta vuotta kaikille!


Nimi: Muumimuki Millenium
Englanniksi: Moomin Mug Millennium
Hinta / arvo: katso toteutuneita myyntihintoja keräilyhuutokaupoissa
Valmistusmäärä: kpl-määrästä ei tietoa, mutta valmistus lopetettu
Valmistusvuosi: 1999-2000
Myydään: valmistus lopetettu, muilta keräilijöiltä ostamalla voi löytyä
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: sininen


Saatavuustieto: valmistus päättynyt, ei saatavilla enää tavarataloista tai muista kaupoista. Ajoittain voi olla myynnissä muiden keräilijöiden kokoelmista.
Takaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lastendvd.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.lehtipojat.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.ilmainennäyte.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.ilmainenmuste.fi 7