Muumimuki Lähdetään lomalle


Muumimuki Lähdetään lomalle: Tämä kesän 2018 sesonkituote toimii alkunäytöksenä Muumien kesäretkellä. Tähän teemaan liittyen tullaan myöhemmin julkaisemaan useampi muki. Alkuperäiset kuvitukset ovat sarjakuvasta Yksinäinen saari / Tove Jansson 1955. Kesän kunniaksi Muumiperhe on päättänyt lähteä retkelle yksinäiselle saarelle. Muumilaakson tutut hahmot pakkaavat mukaansa kaikkea enemmän ja vähemmän tarpeellista ja lähtevät matkaan kesäisen retken toivossa. Hyväntuulinen ja humoristinen kesätarina on täynnä loman odotusta ja seikkailun toiveita.

Kahvikupin etupuolella Muumipappa järjestelee kalastustarvikkeitaan lähtökuntoon ja Niiskuneiti käy vaatteitaan läpi. Kuva-aiheen taustapuolella Muumimamma on polvillaan kuistilla ja laittaa eväskoria valmiiksi. Muumipeikkokin on löytänyt jotain tarpeellista mukaan retkelle.


Nimi: Muumimuki Lähdetään lomalle
Englanniksi: Moomin Mug Going on Vacation
Hinta / arvo: yli 30 euroa, hinta määräytyy keräilijöiden keskuudessa
Valmistusmäärä: kpl-määrästä ei tietoa, uutta ei enää tule tehtaalta ulos
Valmistusvuosi: kesän 2018 sesonkimuki
Myydään: valmistus päättynyt, muilta keräilijöiltä ostamalla voi löytyä
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: vihreän sävyjä ja valkoista pääosin


Saatavuustieto: valmistus päättynyt, ei saatavilla enää tavarataloista tai muista kaupoista. Ajoittain voi olla myynnissä muiden keräilijöiden kokoelmista.
Takaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lastendvd.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.lehtipojat.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.ilmainennäyte.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.ilmainenmuste.fi 7