Muumimuki Kevättalvi


Muumimuki Kevättalvi on kaunis talvinen muki, jossa seikkailevat Pikku Myy, Nuuskamuikkunen ja Muumipeikko. Tämän mukin kuvitukset perustuvat Tove Janssonin vuonna 1957 ilmestyneen Taikatalvi-kirjan kuvituksiin. Kyseessä on talven 2017-2018 sesonkimuki eli tuotetta on myynnissä vain kyseisen talven aikana niin kauan kuin tehtaalta tilattua erää on jäljellä. Jos haluat tämän osaksi kokoelmaasi, kannattaa siis aktivoitua ja hankkia muki talvisesongin kuluessa, myöhemmin mukeja löytyy vain muiden keräilijöiden kokoelmista. Kaunis keräilykappale on mukava lisä muihin talviaiheisiin muumien kokoelmiin.


Nimi: Muumimuki Kevättalvi
Englanniksi: Moomin Mug Spring Winter
Hinta / arvo: kaupan hyllyhinta
Valmistusmäärä: valmistus lopetettu
Valmistusvuosi: 2017 alkaen
Myydään: valmistus lopetettu, muilta keräilijöiltä ostamalla voi löytyä
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: vaaleita talvisia kauniita sävyjä ym.


Saatavuustieto: valmistus päättynyt, ei saatavilla enää tavarataloista tai muista kaupoista. Ajoittain voi olla myynnissä muiden keräilijöiden kokoelmista.
Takaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lastendvd.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.lehtipojat.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.ilmainennäyte.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.ilmainenmuste.fi 7