Muumimuki Iltauinti


Muumimuki Iltauinti: Tämän kahvikupin ihanassa kuvituksessa koko Muumiperhe on omassa rauhassaan aurinkoisella saarella. Ilta-aurinko värjää taivaanrannan vaaleanpunaiseksi ja perhe innostuu iltauinnille. Lankusta ja kivestä syntyy kätevästi hyppylauta, jolta on mukava hypätä veteen. Uintireissusta innostuvat niin Muumipappa, Muumimamma, Mymmeli kuin Muumipeikkokin. Pitkän, kuuman lomailupäivän kruunaa virkistävä iltauinti.

Kahvikupin etupuolella näemme tutut hahmot tekemässä taitavia uimahyppyjä ja vilvoittelemassa. Kuva-aiheen kääntöpuolella näkyy rantakivikkoa ja kaislikkoa, jonka takana kissa kurkkii tapahtumia. Muumipappa on ilmeisesti vaihtamassa vaatteita taaempana ja onkivapa on laitettu nojaamaan puuta vasten.


Nimi: Muumimuki Iltauinti
Englanniksi: Moomin Mug Evening Swim
Hinta / arvo: yli 30 euroa
Valmistusmäärä: kpl-määrästä ei tietoa, uutta ei enää tule tehtaalta
Valmistusvuosi: kesän 2019 sesonkimuki
Myydään: tavaratalot ja muut kaupat
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: vaalen ja tummemman vihreän sävyjä ym.


Saatavuustieto: valmistus päättynyt, ei saatavilla enää tavarataloista tai muista kaupoista. Ajoittain voi olla myynnissä muiden keräilijöiden kokoelmista.
Takaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lastendvd.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.lehtipojat.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.ilmainennäyte.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.ilmainenmuste.fi 7