Muumimuki Iltapurjehdus


Muumimuki Iltapurjehdus juhlistaa Muumien 65 vuotta kestänyttä tarinaa ja se julkaistiin juhlavuonna 2010. Teemaksi valittiin Itämeri ja sen suojelu. Iltapurjehdus-muki poikkeaa varsin paljon Arabian muumikokoelman aiheista. Tähän Tove Slotte pyrki tietoisesti mukin teemaa suunnitellessaan: tunnelmallinen kuva merestä auringonlaskun aikaan. Muumihahmot näkyvät pienempinä kuin yleensä muumiastioissa ja jopa vain silhuettikuvana. Jokaisesta myydystä Arabian Iltapurjehdus-mukista lahjoitettiin 3 euroa WWF:lle Itämeren suojelemiseen. Mukia valmistettiin ainoastaan Muumien 65-vuotisjuhlavuonna 2010.


Nimi: Muumimuki Iltapurjehdus
Englanniksi: Moomin Mug Night Sailing
Hinta / arvo: katso toteutuneita myyntihintoja keräilyhuutokaupoissa
Valmistusmäärä: kpl-määrästä ei tietoa, mutta valmistus lopetettu
Valmistusvuosi: 2010
Myydään: valmistus lopetettu, muilta keräilijöiltä ostamalla voi löytyä
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: sinisen ja violetin sävyjä


Saatavuustieto: valmistus päättynyt, ei saatavilla enää tavarataloista tai muista kaupoista. Ajoittain voi olla myynnissä muiden keräilijöiden kokoelmista.
Takaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lastendvd.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.lehtipojat.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.ilmainennäyte.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.ilmainenmuste.fi 7