Muumimuki Hento lumisade


Muumimuki Hento lumisade: Tässä talven 2018 sesonkituotteessa Muumipeikko saa kokemuksen ensilumesta. Kuvitus pohjautuu useimpien tuntemaan Taikatalvi-kirjaan, jonka Tove Jansson loi vuonna 1957. Muumipeikko herää kesken talviunien ja lähtee tutustumaan lumen peittämään Muumilaaksoon aluksi varoen. Mukiin on vangittu hetki, jolloin Muumipeikko hurmioituu ja oppii pitämään lumesta.

Kahvikupin etupuolella lumihiutale toisensa jälkeen peittää maan ja muutta maiseman kauniin valkoiseksi. Kuva-aiheen toisella puolella kun käännämme kahvikuppia, näkyy sama näkymä peilikuvana.


Nimi: Muumimuki Lumisade
Englanniksi: Moomin Mug Light Snowfall
Hinta / arvo: yli 30 euroa, hinta määräytyy keräilijöiden keskuudessa
Valmistusmäärä: kpl-määrästä ei tietoa, uutta ei enää tule tehtaalta ulos
Valmistusvuosi: talven 2018-2019 sesonkimuki
Myydään: tavaratalot ja muut kaupat
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: sinistä ja valkoista


Saatavuustieto: valmistus päättynyt, ei saatavilla enää tavarataloista tai muista kaupoista. Ajoittain voi olla myynnissä muiden keräilijöiden kokoelmista.
Takaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lastendvd.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.lehtipojat.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.ilmainennäyte.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.ilmainenmuste.fi 7