Muumimuki Fazerin erikoismuki


Muumimuki Fazer erikoismuki: harvinaisin keräilykohde. Kyseessä on jouluaiheinen muki, jota Karl Fazer Café tilasi Arabialta 400 kappaleen numeroidun erän jouluksi 2004. Idea lähti liikkeelle, kun Fazerin arkistosta löytyi sattumalta Tove Janssonin piirtämä joulumainos. Mainoksessa lahjavuoren päällä kiipeilee pieniä muumihahmoja ja teksti toivottaa ”God Jul önskar Fazer”. Mukit olivat myymälässä aivan normaalisti myynnissä, joulun jälkeenkin mukeja oli vielä jäljellä. Sitten sana alkoi kiertää keräilijöiden keskuudessa ja nopeat ja onnekkaat ennättivät tämän harvinaisuuden hankkimaan Muumi-kokoelmaansa.


Nimi: Muumimuki Fazer erikoismuki
Englanniksi: Moomin Mug Fazer specialmug
Hinta / arvo: katso toteutuneita myyntihintoja keräilyhuutokaupoissa ym.
Valmistusmäärä: 400 kpl (!)
Valmistusvuosi: 2004
Myydään: erittäin erittäin vaikeaa löytää, hintapyynnöt tuhansia euroja
Valmistaja: Arabia
Mukin koko: 0,3 litraa
Materiaali: keramiikka
Väri: keltainen


Saatavuustieto: valmistus päättynyt, ei saatavilla enää tavarataloista tai muista kaupoista. Ajoittain voi olla myynnissä muiden keräilijöiden kokoelmista.
Takaisin sivuston Muumimukihaku.fi etusivulle


 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.lastendvd.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Muumimukihaku.fi on yhden Muumi-fanin ylläpitämä epävirallinen fanisivusto. Esittelen oman mukikokoelmani ja kaikki muutkin Suomessa julkaistut Muumimukit.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.lehtipojat.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.ilmainennäyte.fi 4
www.nordwest.fi 5
www.lastendvd.fi 6
www.ilmainenmuste.fi 7